Metin2 Hileleri / Wolfteam Hileleri / pvp serverler /

Metin2 Hileleri / Wolfteam Hileleri / pvp serverler / Game Blog | Created By Www.metn2-wolfteam.blogspot.com

Combat Arms

CrossFire

DarkOrbit

Mobil Oyunları

Oyun Hataları

Son Eklenenler

Sayyaç

Eğlence Eğlence

Facebook Poker Çip Hilesi - Facebook Texas Holdem Poker Çip Hile - Texas Poker Hilesi
Facebook Texas Holdem Poker Hile

Merhaba arkadaşlar Facebook texas çip hilesini bir kaç adımla anlatmaya çalışacağım bunu henüz yeni başlayanlar için ve bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum.Facebook poker texas oyununda çip'inizin fazla olmasını istiyorsanız paylaşacağım bir kaç taktik ile çip'inizi artırabilir ve facebook exas ta çip'iniz yok ise çip sahibi olabilirsiniz nasıl mı ?

Facebook texas poker çip hilesi için öncellikle facebook hesap açmamız lazım bunun en kolay yolu da mynet.com dan hemen hesap açıp facebook kayıt olmak lazım en az 15 adet hesap açmanız lazım ki anlatacağım taktikten yararlanabilesiniz. Ben de Facebook texas oyununu oynuyorum ve bu taktikten de çok memnunum şimdi diyelim mynet.com adresine gittiniz ve tam 15 ayrı hesap açtınız. Bu arada hesap isimlerinde bazen telefon numaraları istiyor bu telefon numaralardan da kurtulmak için mynet.com üye olurken hesap adınızı oldukça uzun kullanın örneğin : hahalahahalahajci gibi isim seçebilirsiniz bu isimi facebook kayıt edin ve Facebook texas oyununa giriş yapın giriş yaptıktan sonra facebook texas hesabınıza 5 altın yani kurt gibi bir işaret görünür siz o 5 altın ile facebook texas poker oyunun da turnuva katılabilir turnuvanın 1. seçilebilirsiniz 5 altına sahip olduğunuz için direk turnuvanın 2. bölümünden başlayacaksınız 1. bölüm ile ilgilenmeden direk  2. bölümdesiniz. Turnuvanın 3. bölüme geçmeniz için facebook texas pokerde 2. turnuvanın galibi gelmelisiniz 3. turnuvanın sonunda sizi 500k bekliyor facebook texas poker oyununda 3. tur galibi gelirseniz eğer 500,000 lik bir hediye veriliyor bu sadece yeni hesap açmanın birinci çip elde etme taktiği şimdi ikinci yolu paylaşayım.

Facebook texas poker hilesi diyelim 15 adet hesap açtınız ve her 15 adet hesaptan her gün 15 hesaba girerek diğer hesaplarına hediye gönderip koleksiyonları tamamlayıp 5,000, 10,000 ve 25,000 çipe sahip olabilirsiniz bunu birde her gün yapıldığını düşünün bütün hesap paralarını 1 hesapta topladığınızda neredeyse facebook texas poker oyunun da çok kazanç elde edebilirsiniz. İlk başta zor gelebilir ama inanın aynı taktiği bende kullanıyorum ve çokta memnunum buda facebook texas poker hilesinin ikinci yolu 3. yolunu da sizlere paylaşayım.

Facebook Texas poker oyunu hilesi için 15 adet hesap açmıştık yukarıda belirtiğimiz gibi ve her gün bu hesaplara girerek diğer 14 hesaba bedava çip gönderiyoruz ve buradan gelen facebook texas poker çip hilesi'ylede kazancımıza kazanç ekliyoruz ve 15 adet hesap açarak neredeyse her gün 800,000 veya 1,000,000 ile oyuna başlama şansına sahip oluyoruz. ne kadar çok hesap alırsan o kadar facebook texas poker çip alırsınız. Çünkü burda ne kadar hesaba sahip olursanız o kadar çok hediye, turnuva ve bedava fiş sahibi olursunuz. facebook texas poker fiş hilesi dördüncü yolu da var onuda hemen kısaca anlatayım.

Facebook texas poker çip hilesi dördüncü yolu yine çok bilindik bir yöntem bilmeyenler için anlatıyorum facebook texas poker oyunununa giriyoruz iki hesap açıp aynı masada oturuyoruz. Facebook texas poker fiş hilesi elimize iyi kart gelmesini bekliyoruz. yüzde otuz diğer oyunculardan daha fazla kazanma şansına sahip olduğumuz için elimize iyi kart geldiğinde birinci hesabınız da ise bu iyi kartlar ikinci hesabınızla rest atıyorsunuz tüm paranızı yatırıyorsunuz ve birinci hesabınız ile bu rest'e rest diyorsunuz sizde rest dediğiniz taktirde diğer oyuncular düşünceye girer ve o an çoğu girer bazende pas çekerler ama genelde görürler. ki bu 4. yöntemde bazen kaybetmekte vardır onuda belirtelim ama diğer 3 yöntem gerçekten facebook texas poker oyununda iyi bir kazanç demektir.

Bu taktiği birçok arkadaşlar kullanıyordur biliyorum ama yinede yeni başlayanlar için bir daha paylaşılmıştır.

bir cevap ekleyin